Brugsanvisningerne på denne webside er de nyeste udgaver, som er tilgængelige på dette tidspunkt. Alle brugsanvisninger kan ændres uden yderligere varsel. Tjek regelmæssigt dette websted for opdateringer for at sikre, at du er i besiddelse af den seneste udgave af brugsanvisningen.

Close

Virksomhedens filosofi

VIRKSOMHEDENS FILOSOFI

Kernen hos NSK er vores virksomhedsfilosofi.
Den udtrykker bredt de tanker og den ideelle måde at handle og drive forretning på, som NSK skal følge både som virksomhed, i sine aktiviteter og som enkeltpersoner.
Ved at gøre vores virksomhedsfilosofi til kerneværdien, bestræber vi os på at være en virksomhed med høje sociale værdier.
Det følgende er en præsentation af nogle af vores kerneværdier:

Det er beundringsværdigt, at samfundet, som vi lever i, er i stand til at opnå stadig mere favorable fremskridt. Hos NSK føler vi, at det at "skabe et storslået fremskridt" er vores eksistensberettigelse - vores mission - i alle vores virksomheds aktiviteter. Det enkle ord "storslået" har mange betydninger for os: "komplet/imponerende løsning", "hvad mennesker og samfundet virkelig stræber efter", "markante ændringer i stil" men også i betydningen "beundringsværdig". Med ordet følger betydningen af socialt ideelle fremskridt. Skabelsen af en sådan "strålende" værdi gennem vores "innovative slibeteknologi", som vi her stolte over, giver os mulighed for som virksomhed at bidrage til den stadige udvikling af vores kunder og samfundet – med hensyn til følelse af tilfredshed, glæde, komfort og bekvemmelighed.

EQOH er vores originale akronym. Det består af de første bogstaver fra de fire stiltyper, som vi lægger vægt på i vores adfærd og de aktiviteter, vi deltager i under navnet NSK. Det første bogstav, E, er taget fra "Exciting", som betyder begejstring. Det udtrykker følelsen af begejstring ved nye udfordringer og kreativitet. Q stammer fra "Quality", dvs. kvalitet, og henviser til stræben efter høj kvalitet.
O som i "Open" står for åbenhed over for samfundet. Og H fra "Honest", som betyder ærlighed i betydningen oprigtighed og retfærdighed. Vi henviser til disse fire egenskaber, EQOH, som det, NSK er.

"Fly & Add", eller tag udfordringen op, og løs den! Sådan lyder retningslinjerne for adfærden hos NSK. Medarbejderne hos NSK går op i deres daglige arbejde, og alle lægger stor vægt på Fly & Add. "Fly" betyder at flyve. I vores tilfælde indebærer det, at enhver udfordring skal løses for at komme videre med et job eller en opgave. "Add" betyder at lægge til. I dette tilfælde betyder det at enhver bidrager med sin egen merværdi i form af engagement og holdning til jobbet.
En virksomhed er et fællesskab af personer. Og det er den forenede styrke af alle hos NSK, som er kilden til virksomhedens styrke. NSK er et fællesskab af mennesker, der lægger evner til deres hjerte.