Brugsanvisningerne på denne webside er de nyeste udgaver, som er tilgængelige på dette tidspunkt. Alle brugsanvisninger kan ændres uden yderligere varsel. Tjek regelmæssigt dette websted for opdateringer for at sikre, at du er i besiddelse af den seneste udgave af brugsanvisningen.

Close

Produktionen

Produktionsmiljøet

Det er her, at vores globale kvalitetsprodukter ser dagens lys.

Som producent af produkter, der bidrager til menneskers sundhed over hele verden, er et rent miljø omgivet af frodig grøn natur vigtigt for os.
Vi skaber vores højkvalitetsprodukter med vores proprietære præcisionsteknologi og avancerede produktionsfaciliteter i et miljø, der nyder godt af en flora og fauna, der skifter med de fire årstider.
Vi mener, at NSKs ultimative mål er løbende at udvikle og markedsføre nye produkter til verden, også i fremtiden, som stolt producent.

Fabrikken

Nyt hovedkvarter og center til F&U

Færdiggjort i 2017
Administrationsafdeling / F&U / International salgsafdeling / Informationsteknologisk afdeling / Produktdesignkontor / Indkøbsafdeling

A1 Fabrik

Færdiggjort i 2018
Maskinforarbejdning, montering, produktionskontrol

Miljøforpligtelser

Som producent af medicinsk udstyr har vi været involveret i miljøinitiativer allerede meget tidligt. Vandet, som vi bruger på vores fabrikker, renses fuldstændigt på vores spildevandsanlæg. Derefter ledes det gennem en dam med karper i vores lokaler, før de udledes til søer og floder.